Westermarck-seura (virallisesti The Westermarck Society ry.) on sosiologien kansallinen tiedeseura. Sääntöjensä mukaisesti seura järjestää esitelmiä, konfrensseja ja seminaareja, suunnittelee, suorittaa ja tukee sosiologista tutkimusta sekä harjoittaa julkaisutoimintaa.

Seura on perustettu vuonna 1940 Edvard Westermarckin oppilaiden toimesta hänen tieteellisen työnsä säilyttämiseksi ja sosiologian edistämiseksi Suomessa. Julkaisutoiminta keskittyi aluksi kansainväliselle lukijakunnalle suunnattuun Transactions of the Westermarck Society -julkaisusarjaan. Vuodesta 1964 seura on julkaissut Sosiologiaa. Julkaisu on maamme johtava yhteiskuntatieteellinen aikakauslehti, joka ilmestyy neljästi vuodessa.

Nyt blogissa

Esitelmäkutsu/Call for Papers: Sosiologipäivät Jyväskylässä 17.-18.3.2016

14.1.2016 | Kirjoittaja Pekka Rantanen

Sosiologipäivät 2016 – Sosiologisen mielikuvituksen tulevaisuus, Jyväskylän yliopistossa 17.-18.3.2016 (scroll down for English)
 

Westermarck-seuran kotimainen sosiologian konferenssi järjestetään jo 48. kerran tällä kertaa Jyväskylän yliopistossa maaliskuussa. Päivien teemana on ‘Sosiologisen mielikuvituksen tulevaisuus’, joka kerää yhteen paitsi Suomen sosiologit myös laajasti muiden yhteiskuntatieteiden asiantuntijoita pohtimaan luovia ratkaisuja yhteiskunnallisiin ongelmiin ja ilmiöihin. Konferenssin työryhmien Call for Papers on auki […]

No new announcements

Ei ilmoituksia

Ei ilmoituksia

Ei ilmoituksia

Nyt foorumilla

No topics